De op deze website genoemde gegevens zijn alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kunnen niet beschouwd worden als persoonlijk of professioneel advies. Gebruikers dienen niet af te gaan op informatie of aanbevelingen zonder juridisch advies te vragen. Aan de getoonde informatie kunnen dus geen rechten worden ontleend. Bij de samenstelling en het onderhoud van de informatie op deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid aan de dag gelegd. Maria & Sevgi Familierecht kan niet altijd garanderen dat deze compleet, actueel en/of accuraat is. Gebruik van de informatie of de website gebeurt dus ook op eigen risico. Maria & Sevgi Familierecht is niet aansprakelijk voor schade die mocht ontstaan als gevolg van de onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op onze website.

De informatie op de website is beschermd en kan alleen aangewend worden voor persoonlijke doeleinden en niet voor andere, in het bijzonder niet voor commerciële, doeleinden.

De website bevat links naar websites van andere partijen. Maria & Sevgi Familierecht is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte websites. Er wordt dus ook geen aansprakelijkheid aanvaard voor de inhoud daarvan of voor schade, direct of indirect, die kan ontstaan bij gebruik van de inhoud van de gelinkte websites. Door gebruik te maken van de website stemt u in met de voorwaarden zoals door Maria & Sevgi Familierecht vermeld.

Gebruik van de website en/of de informatie daarop, waaronder het creëren van links, is zonder uitdrukkelijke toestemming van Maria & Sevgi Familierecht niet toegestaan.